Unde se poate de procurat structurile metalice necesare? Cum să faci o alegere corectă? Care din producători va constitui un partener de încredere? Mulți își pun astfel de întrebări atunci când vine vorba de construirea unor structuri sau clădiri. La moment piața de construcții din metal este suprasaturată cu oferte. Multe companii oferă consumatorilor construcții din metal de origine autohtonă și de import. Cum să alegi varianta cea mai convenabilă din mulțimea de oferte? La moment pe piață activează atât companii mai vechi, cu renume, cât și companii tinere, ambițioase, care au investit mijloace considerabile în crearea de noi producții și în dezvoltarea celor mai avansate tehnologii de fabricare a construcțiilor metalice.
Tehnologia de izolare a fațadelorpresupune efectuarea unui anumit număr de lucrări. Mai întâi specialiștii vor efectua pregătirea pereților în două etape. Prima etapă constă în înlăturarea de pe suprafețe a urmelor de vopsea veche și tot tipul de murdării sau impurități de genul mușchi, ciuperci, alge sau licheni. Lucrările de pregătire a pereților se finisează prin nivelarea suprafețelor cu lichidarea în paralel a fisurilor și găurilor mai mari.
Acesta este, probabil, una dintre cele mai frecvente întrebări, care survine atunci când apare dorința sau necesitatea de a construi o casă, un birou, o clădire industrială, sau orice structură metalică.
Și odată cu această întrebare aproape imediat apare un șir de îndoieli: Oare chiar este atât de necesar proiectul? Ce se întâmplă dacă nu am proiect? ș.a.m.d.
Proiectul este o reprezentare exactă a casei D-voastră viitoare.
În acest articol vom încerca să rezumăm toate punctele „pro” și „contra” în comparația între două produse de bază – polistiren și vată minerală, utilizate în spațiile de locuit.
Există o varietate de materiale de izolare termică, dar numai două din ele sunt materiale de bază – polistirenul și vata minerală. Care ar fi alegerea corectă?
Izolația exterioară a pereților casei sau clădirii este mai eficientă decât cea internă, deoarece protejează peretele de efectele diferenței de temperaturi (joase sau înalte), ajută la evitarea apariției de fisuri în structura portantă și la îmbunătățirea aspectului exterior al clădirii.